"Min förhoppning är att katterna och deras ägare kommer att stortrivas här!"

Kattpensionatet


består av totalt 9 rum fördelade på två hus. Ett hus med 6 rum och ett med 3 rum.

Allt är väl genomtänkt och av hög standard. Alla rummen har flera liggplatser i olika höjd och klösträd med viloplatser av mjukt och skönt material som såklart är tvättbart. Alla rummen har tillgång till stor utegård om ca 10-12 kvm. Uppvärmning sker med luftvärmepump och om sommaren är alltför varm så kopplas den om till airconditiong.

Miljön är lugn, trygg och familjär eftersom här är få katter. Nästan alla katter föredrar att vistas med så få katter som möjligt omkring sig.


För att se bilder på rummen och utegårdarna se längst ner på sidan

Naturligtvis är kattpensionatet godkänt av Länsstyrelsen att yrkesmässigt driva kattpensionat.


Har självklart ansvarsförsäkring och

F-skattebevis.Om mig


År 2014 öppnades Happy Katthotell och Kattpensionat och det har gått över förväntan med många trogna kattgäster och deras ägare som ständigt återkommer. Nöjda och återkommande kunder är det bästa betyget man kan få!


Jag som driver och ansvarar för Happy Katthotell heter Susanne Lundin. Jag är legiteimerad sjukssköterska och efter 20 år i yrket så bestämde jag mig för att satsa helhjärtat på att ta hand om djur istället vilket jag absolut inte har ångrat. Katter och också hundar har varit en stor del i hela mitt liv och jag och min man har också bedrivit avel och uppfödning av den underbara kattrasen ragdoll under flera år. Så stor kunskap och erfarenhet om katter finns!
Så här fint och mysigt har katterna det!

Klicka på bilderna så ser ni de i större storlek